Bilge İletişim Kesintisiz Hizmet
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Araç Jel Aküsü

   
Ürün Özellikleri
Kara Taşıtları İçin Zor Koşullara Dayanımlı Akü
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Araç Jel Aküsü
 
Kara Taşıtları İçin Zor Koşullara Dayanımlı Akü
 

5 Yıl Ömürlü JP Serisi Akü

 

Standart Özellikler


Araç Jel Akü Genel Özellikler
Araç jel aküler üstün performanslı Jel elektrolitli akülerdir. Bu nedenle diğer sıvı tip kurşun asit akülerden ayrılırlar. Tüm kara taşıtlarında, özellikle de iş makineları ve ağır şartlar için en ideal akülerdir. Sarsıntılı ortamlarda bile çalkalanma olmadığından sorunsuz çalışırlar.
Dünyada ARKA olarak ilk üretimi yapan Jel Akü kalite konusunda prensiblerinden taviz vermemektedir.


Jel Akü Genel Kullanım Bilgileri
Araçlar ve tüm kara taşıtlarında akünün en önemli görevi motoru çalıştırmaktır. Bunun yanında diğer elektriksel donanımların enerji ihtiyacı da aküden sağlanmaktadır.


Yeni nesil araç aküleri tamamen Jel teknolojisi ile üretilmekte, böylelikle tüm sıvı tip kurşun asit akülerden ayrılmaktadır. Diğer Aküler soğuk ortamlarda ciddi kapasite kaybederken ARKA Jel Aküler performanslı şekilde faaliyetine devam eder. Sıcak ortamlarda diğer aküler gibi deforme olmaz ve ömrü kısalmaz. Jel elektrolitin plakaları mükemmel şekilde sarması nedeniyle; titreşimli, sarsıntılı ortamlarda ve zor şartlarda uzun ömürlüdür. Kutup başlarında oksitlenme ve bundan kaynaklanan enerji iletim olumsuzlukları yaşanmaz.


Akü tercihi yapılırken, gazlı ve ek elektriksel donanımlı araçlarda ve taksi dolmuş gibi ticari alanlarda üzerinde bulunan standart akünün bir üst kapasitesi tercih edilmesi gerekir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj